Pemuda Dapat Istri Cantik

Dapat Istri Cantik


Dadi wong ojo gumunan lak ngerti berita ono wong ayu oleh wong lanang elek utowo walikane..

Wingi heboh wong sumatera oleh bojo bule kinyis-kinyis semledot.. karena saking gumune akhire di share kabeh beritane sak foto-fotone... ayu seh ayu.. tapi opo ora mbok delok kwi foto wong wadon semledot dan mencotot akhire model-model koyok aku maleh pingin :halah :v aurot bro.. okelah hukume masalah foto anggep ae ono ikhtilaf.. tapi kwi foto wong wadon bro... ketok semledot..opo yo ora harom to? (asyem padahal aku wingi yo nge share gambar ndok group ex salafi nusantra, nyesel tenan) ki yo goro-goro kwe kabeh ngeshare, dadine aku yo pingin ngeshare sampek khilaf bro :v lah kok bahas foto..

La terus masalah perasaanmu seng gumunan ono wong elek oleh wong ayu piye?

Ngene bro.. lek sak ngertiku kwi jodo masalah rejeki.. walaupun kwe protes neng atimu kudune wong wedoke seng pas cocoke karo kwe, tapi yo tetep ae wong wedoke tresno karo cah lanang seng ujarmu elek kwi ;) 

Akeh kok kasus-kasus model koyok wong sumatera oleh bojo ayu.. wingi pas blonjo yo ono wong bule gagah ganteng, tapi bojone dibawah standar orang jawa.

Koncoku yo akeh kok biyen pacaran, pacare yo ayu-ayu..tapi pas nikah bojone biasa ae.. lan ono maneh kancaku ora tau pacaran, pas enom wedi karo wong wedok.. banjur nikah bojone loh ayu tenan.. jarene sih

Wes ora usah irilah bro.. deloken lampiran gambar iki aelah..

dapat jodoh jelek


Wang sinawang..jodoh kwi ono seng ngatur ;)

Tags: Dapat Istri Cantik

Comments

Popular posts from this blog

Arti Dari Mumet

Cari Wanita yang Bisa di Poligami, Inilah orangnya !!

Apa Hukum Menjadi Tukang Parkir?